Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Üzleti, marketing, grafikai és technológiai ismeretekkel rendelkező szakembereink három különböző területen állnak az Ön rendelkezésére: alkalmazásfejlesztés, tanácsadás, üzemeltetés.

 

Alkalmazásfejlesztés

A ponte.hu Kft. dinamikusan követi a piaci igények változását. Ügyfeleink részére számos egyedi megoldást fejlesztünk ki, melyek standard és integrált eszközként is használhatóak. Termékfejlesztési tevékenységünk leginkább a modern webes technológiák alkalmazására koncentrál, melyeknek köszönhetően a kereskedelmi, marketing és pénzügyi vállalkozások valamint a közigazgatási intézmények igényeit is kielégítő komplex megoldásokat kínálunk. 

Fejlesztési portfoliónkban megtalálhatóak a különböző intranet megoldások, az elektronikus kereskedelem és az online szolgáltatások széles skáláját átölelő termékek, mobilkommunikációs fejlesztések valamint fejlett internetes portál megvalósítást lehetővé tévő tartalommenedzsment rendszer és portál engine feladatokat ötvöző integrált internetes portál termékünk. 

Tanácsadás

A ponte.hu kft. fejlesztői tevékenysége mellett konzultációs szolgáltatást is nyújt, mely biztosítja a Megrendelői információs rendszerének teljes biztonságát a beszerzéstől egészen a mindennapi üzemeltetésig. Cégünk a Megrendelő tényleges igényeinek és lehetőségeinek megfelelő rendszer kiépítését biztosítja.

A ponte.hu Kft. a projekt ütemezésétől a végső tesztelésig bezárólag a teljes projekt menedzsment feladatot kész átvállalni, biztosítva a rendszer fejlődésének összes fázisában a legmagasabb szintű szakmai felügyeletet.

Üzemeltetés

A ponte.hu Kft. fontos működési területe a számítástechnikai rendszerek üzemeltetése, és az ezekhez kapcsolódó beszerzések szakmai támogatása. Habár cégünk az összes ismertebb informatikai multinacionális cég viszonteladó partnere, azonban értékesítéseit elsősorban az általa üzemeltetett rendszerek által támasztott igényekhez igazodva teszi meg, önköltségi áron.

A szakértelem alapú üzletpolitikánknak köszönhetően cégünk érdekei teljes egészében megegyeznek ügyfeleink érdekeivel, vagyis egy stabilan működő, a legkevesebb beavatkozást igénylő rendszer kialakításával. Számos Megrendelőnk számára elkészített informatikai rendszerünket folyamatosan üzemeltetjük is.